GRB SUX? We Need New Grb!!!

Mon Jul 30, 2012 10:52 am by russell0659

GRB has become so boring, and with the know cheats and exploits is by no means fair.

I propose i completely redo GRB with Harder Mobs and more GRB Points. Maybe even A Quest that gives GRB Points. Some Rare Items that only drop in GRB. And Some more Guild Stuff.


What you think? Tell Me Here!

Comments: 0

Staff OnLine

Sat Jul 07, 2012 6:53 pm by russell0659
Comments: 0


Rules in Serbian.

Go down

Rules in Serbian.

Post  Guest on Wed Jan 04, 2012 2:52 pm

1. Хакерисање, Искоришћавање или Дупинг неће бити толерисано! Рачуни ће бити обрисан на прво кривично дјело. Имам
откривање скрипте на свом месту и ако је сценарио говори да хакерисање,
експлоатишу или дупинг ваш налог ће аутоматски бити обрисан. Свако
ко ухваћен покушава да приступи другом лицима или администрацији у
обзир на било који начин ће бити перминентли ИП забрањен. Неће бити обнављање рачуна ухватила детекције скрипте.

2. Употреба
екстерних програма за побољшање статистика, покрет или било шта што вам
даје предност над другим играчима је забрањено. Свако ко користи такве програме ће бити обрисан из система. Тако укључује све, али одобрена апликација.

3.. Стат тект није дозвољено. Стат паддинг је поновио убиство индивидуле или групу за сврхе или стицања чина. Свако ухваћени цолор статистика ће бити обрисан из система.

4.. Употреба терена недостатака, укључујући и камповање у измени, или тачке поново мрестити камповање није дозвољено. Поновљени прекршај ће резултирати забраном.

5. Спавн Убијање је забрањено! Свако ухваћени Спавн Убијање изгубићете све РАНГ! И добију Банн.

6. Бити АФК у ПВП зони вас не чини имуни на нападе. Ако је ваш у ПВП-зони вашег фер игру. Не иди АФК у ПВП-зони!

7.. Убијају Крађа није дозвољено. Убије Крађа је намерно убијање другог играча руља. Ово је велики сервер и капи има у изобиљу. Ако је неко у области молим вас дајте простора. Случајно убиство није КСинг. Поновљена КСинг се сматра Сталкинг и забрану могућности.

8. Камп / Пољопривреда Куест шефови је дозвољено. Али кампере / фармера се захтева да корак по страни и дозволити куестер да заврше своје трагање.

9. Еснаф Раидс су дозвољени. Да ли Нема КС једно другом! Изглед Вашем Гуилд Тагс Еснафа КСинг један другом ће бити речи. Еснаф Леардерс вас еснафа у Лине.Лосс од еснафске куће привременог или перминентли .... Види Правило # 9 за Не-КС-правило

10 Гуилдс ће се захтевати да мафија један газда на време. Ако
је ваш еснаф је подељена на два или више Шефови, бићете КСЕД, по
аниотхер Гуилд који желе да узму једну / или оба шеф од вас. Би сплитинг Гуилд отворите без КС правила. Шеф на најјаче. Мали Гуилдс неће бити КСед осим ако су подељени у два или више шефова. Али се и даље сматра унспортсман као понашање Поново Поставите БОСС сами фракција.
Поново пеатед дела ће бити адресе.

11.. Солоинг Кенос газде, је неспортско понашање и да ће резултирати 24 часовна забрана. Морате бити у рацији са више од двоје људи. Постоји далеко за многе људе на серверу премит поновљене приграби од шефова за неколико похлепан народ. Ово је тимски играч сервера, уче да раде заједно.

12.. Рачуни у обе фракције је дозвољено, али користећи ових рачуна да прође информације опосинг фракција не. Свако ко користи крст фракцијским рачуна на трик играча на мресте аттацтс ће бити банед.

13.. Лажно представљање особља није дозвољено. Свако лажно представљање особље ће бити забрањено. Ово укључује претње другим играчима са акцијама које познате или Ункнов запослених.

14.. НЕ УЗНЕМИРАВАЊЕ правило примењују овде. Не оптужују другог играча хакерисања, експлоатације, непоштовање или било који други прекршај, без доказа! Форум Пост пламени другог играча, без доказа ће бити обрисана са форума, и узнемиравајући особа ће пријемник укор. Три опомене ће довести до забране.

15.. Гмс није дозвољено да руку ставку дозволу витхот од админинстратион. Не питајте за ствари ГМС, статистика, ПЛВ. Њима није дозвољено да ради такве акције.

16.. Гмс / ГС се не захтева да ПЛВ. Не траже ПЛВ или ставке из мог ГМС / ГСС. они су овде искључиво у информативне сврхе.

17.. Не Непоштовање ГМС или ГСС. ГС се овде да одговори куестинг и помоћ ГМС у управљању игри.

Лични интеракције

15.. НЕ УЗНЕМИРАВАЊЕ правило примењују овде. Не оптужују другог играча хакерисања, експлоатације, непоштовање или било који други прекршај, без доказа! Форум Пост пламени другог играча, без доказа ће бити обрисана са форума, и узнемиравајући особа ће пријемник укор. Три опомене ће довести до забране.

16.. Дисреспецтфулли, и / или инапропраите језика у трговини неће се толерисати. Ово укључује Гуилд / Плејер Басхинг. Поновљени прекршај ће резултирати забраном.

17.. Непоштовања Особље ће резултирати перминате забрану.

18 година. Сталкинг и / или поновљених узнемиравање другог играча ће резултирати трајном забраном.

19.. Особље није дозвољено да не поштују играче. Особље ће се спровести на професионалан начин.

20.. Особље није дозвољено да прети играчима било какву акцију.

21.. Гмс није дозвољено да помогну лични пријатељи у било ком фасион. Ово укључује и опрему ПЛВ пољопривреде, а на њихов ГМ-тун. Дозвољено им је да ПЛВ групе или индивидулес док је играо на свом нормалном тун.

22.. Гмс није дозвољено да на својим ПВП-ГМ-тун. Осим ако је то ПВП догађај где су обе фракције су ГМС присуствује догађају.

Guest
Guest


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum