GRB SUX? We Need New Grb!!!

Mon Jul 30, 2012 10:52 am by russell0659

GRB has become so boring, and with the know cheats and exploits is by no means fair.

I propose i completely redo GRB with Harder Mobs and more GRB Points. Maybe even A Quest that gives GRB Points. Some Rare Items that only drop in GRB. And Some more Guild Stuff.


What you think? Tell Me Here!

Comments: 0

Staff OnLine

Sat Jul 07, 2012 6:53 pm by russell0659
Comments: 0


Global announcement: Terms Of Service (ToS)/Server Rules - READ and RESPECT! [ Преведено на Български]

Go down

Global announcement: Terms Of Service (ToS)/Server Rules - READ and RESPECT! [ Преведено на Български]

Post  -DontKillMe- on Wed Feb 15, 2012 3:49 am

хакване или използването на каквито и да било програми, които не са позволени от админите / GM "не е позволено, нито ще могат да измамят елементи.
Имаме програми за мониторинг на всяка ваша дейност на този сървър, така, всяко нарушение на тези правила, ще можете да заличени от системата.
2.Използване на външни програми, за да ви даде нечестно предимство спрямо другите играчи, е строго забранено и ще се сте изтрили изключване на системата.
3.Stat подложка не е позволено, Stat подложка означава да влезете с Тоон от друга фракция / като приятел влезете Тоон за вас на oposite фракция и храненето, която убива, за да подобрите PvP ранг.
Всеки, хванал този начин ще бъдат изтрити / забранени от системата.
4.Използването на терена недостатъци като къмпинг вътре олтари / крие в завесите в джунглата / пустинята не е позволено, нито е позволено лагер Respawn точки. Повтарящите се нарушения ще доведат до забрана!
5.Сриван AFK в PvP зона, дори и в града не ви прави безопасно! Така че заради собствената си, ако Планирате ли ще AFK, използвайте капитал / bootleggery, изземване руна да се уверете, че сте на сигурно място, преди това,
5б) ALLTHO ако ви spawnkill (убие някой, че е просто хвърляне на хайвера в на карта или хвърляне на хайвер от смърт) и този играч не е преместен / напомпа / трепна или говори той се счита spawnkilling и ще в един 24 часов забрана и ЗАГУБА на ALL PvP Rank!
Забележка: Всички случаи ще бъде индивидуално оценявана, преди предприемането на действия!
6.Убий Кражбата не е позволено, това се смята убие кражба, ако repeatadly тичам в други тълпи играчи, че те са Aggrovated и ги убива., Accedently убива някой тълпа не се счита Убий Кражбата, но ако продължите да ги след около и repeatadly тяхното умъртвяване тълпи,, Смята harrasment / преследване и тя ще resault забрана!
7.Къмпинг босове / Куестове босове е позволено, но фермерите са да отстъпи и Нека на quester завърши мисията, или, ако е необходимо да ги подпомагат в Misson.
8.Възстановяването на шефа на някого от вашата собствена фракция, не е позволено и е bannable престъпление, обаче Възстановяването на шефа на
oposite фракция е позволено!
9.Всеки играч може да има Toons от двете фракции, но НЕ е позволено използването на някое от тези Тоон да премине около информация за това какво прави другата фракция и ако ви хванат по този начин, вие ще откриете себе си забранени.
10.Представяне на всеки служител и / или име, който е подобен на щабовете име или TAG е bannable, може да бъде щастлив и да получите предупреждение, че ви казва да се смени името, но ако не се прилагат след предупреждението, ще бъдат забранени отсървър.
11.Правило HARRASMENT НЕ се прилагат тук!
Вие не обвиняват играчите на хакерство, използва или подвеждане без солидни доказателства,
Мнения във форума, горящи друг играч ще бъде изтрит, guildbashing / лични атаки в tradechat ще доведе до публично предупреждение и след 3 порицания ще да бъде блокиран.
11б), Многократно просия на други играчи в общността за предавка / пари може да се счита за тормоз. Ако от вас се иска да се спре от играча или от GM / GS и не успяват да се съобразят, ще доведе до забраната за един 24 часов
12.На GM не се допускат да раздават елементи без администраторите разрешение, така че да не ги питат за неща.
1-вия престъпление, ще ви даде предупреждение, но Но ако ти продължиш да бъде баннат!
13.На GM / GS, не се изисква да ви plvl, обаче те са позволено да го направи, но вие не се поиска един GM или GS за Plvl като Тяхната основна цел е съдействие в отговор на въпрос / геймплей помощ така, моля да има отношение, ако всички теизведнъж трябва да бъдат спасени по време на plvl.
14.Вие не на неуважение всички staffmembers и нарушаване на това правило е гарантиран забрана ..
личните взаимодействия
15.Издебване или многократно тормоз на друг играч, ще доведе до постоянен бан.
16.Членовете на персонала не е неуважение към останалите членове на общността и са да провежда themselfs, по професионален начин.
17.Членовете на персонала не е позволено да ви заплашва с всяко действие, освен ако те хванат да ви спиране на правилата, изброени в този документ.
18.GM не се разрешава да treath всички играчи по различен начин в сравнение с други времена или не ги знаят или не, така че не очаквайте някаква специална treathment само защото ви се случи да ги познавам в личен план.
19.На GM не се допуска в PvP им Тоон GM, освен ако не е GM, участват, както и от oposite фракция.
20.GM не се разрешава да притежава Monster Madness / събитие, без да се налага на GM от настоящия oposite фракция.
21.Последно и най-вече НЕ СТЕ насърчават или да говорим за други сървъри в тези форуми или в играта, ако ви хванат в това, така че да можете по-добре да се подготвят, за да намери друга площадка!!
avatar
-DontKillMe-

Posts : 33
Join date : 2011-04-11
Age : 30
Location : Bulgaria

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum