GRB SUX? We Need New Grb!!!

Mon Jul 30, 2012 10:52 am by russell0659

GRB has become so boring, and with the know cheats and exploits is by no means fair.

I propose i completely redo GRB with Harder Mobs and more GRB Points. Maybe even A Quest that gives GRB Points. Some Rare Items that only drop in GRB. And Some more Guild Stuff.


What you think? Tell Me Here!

Comments: 0

Staff OnLine

Sat Jul 07, 2012 6:53 pm by russell0659
Comments: 0


Terms Of Service (ToS)/Server Regler - LES OG RESPEKTER!

Go down

Terms Of Service (ToS)/Server Regler - LES OG RESPEKTER!

Post  [GM]FatalScars on Mon Aug 06, 2012 11:45 pm


SPILL OPPLEVELSE

Hacking eller bruk av programmer ikke tillatt av Admin/GMs er ikke tilatt det er heller ikke tilatt å kopiere Klærne/Våpnene
Vi har programmer som overvåker all aktivitet på serveren, så noen form for brudd på denne regelen vil få deg slettet av systemet.

Bruk av 3dje parts programmer for å gi deg en fordel i forhold til andre spillere er strengt forbudt, og vil slette deg fra systemet

Stat Padding er ikke lov, statpadding betyr at du eller noen du kjenner logger seg på en toon fra den motsatte siden og gir deg kills, for å forbedre PvP rangeringen din.
Blir du tatt i gjøre dette blir karakteren din/kontoen din slettet/ekskludert fra systemet.

Bruken av terreng feil, som å gjemme seg inni altarene/gjemme seg inni forhenget i jungel/ørkenen er IKKE lov, det er heller ikke lov å oppholde seg i områder hvor karakterer kommer inn når de porter til byen/kommer til live igjen etter å ha dødd.
flere gangers brudd på denne regelen fører til utestengelse fra spillet.

Å være borte fra skjermen i en pvp sone selv inni selve byen betyr ikke at du er trygg! Så for din egen del, hvis du planlegger å bli borte fra skjermen, bruke en "Capital/Bootleggery Recall" stein for å være sikker på at du er i en trygg sone før du gjør det.
5b) Unntak: Dersom du blir drept i det du porter inn på området/kommer til live etter å had dødd regnes dette som at du blir drept før du er klar til kamp.
Dette straffes med en 24 timers utestengelse fra spillet og all PvP rangering vil bli slettet.
Alle saker som omfattes av denne regelen blir behandlet individuelt!

Å stjele noen andre sine monstere er ikke lov, det blir kalt å stjele monstere dersom du gjentatte ganger dreper mostere noen andre allerede har begynt å angripe.
Å gjøre dette en gang ved en feiltagelse er ikke noe regelbrudd, men dersom du fortsetter å følge den andre spilleren rundt for å drepe hans monstere blir det ansett som trakassering/forfølgelse og resulterer i utestengelse.

Å være stasjonert i et bossrom er tilatt, men dersom dette er en questboss skal den som kun er der for det boss'n dropper, har plikt til å slippe til/hjelpe den som har den som oppgave.

Å tilbakestille en boss for folk på din egen side (Faction) er ikke tilatt og kan føre til utestengelse fra serveren, men å tilbakestille den for motsatt side er derimot tillatt.

Hver spiller har lov til å spille på begge sider, men å bruke en av karakterene til å dele informasjon om hva den enkelte av sidene driver med er ikke tilatt, dersom du blir tatt i dette risikerer du å bli utestengt fra serveren.

Forsøk på etterligne en tag, ha likt navn som eller utgi seg for å være en ansatt på serveren, er grunnlag for å ekskludere deg fra serveren, er du heldig kan du få en advarsel om å bytte navn, men hvis du ikke etterkommer forespørselen, er du garantert utestengelse.

TRAKASSERING OG/ELLER FORFØLGELSE ER IKKE LOV UNDER NOEN OMSTEDIGHETER, heller ikke å anklage noen for hacking eller ulovlige aktiviteter uten solide bevis.
Forum innlegg som henger ut, snakker ille om en enkelt person eller guild vil bli slettet. Guild Trakassering eller trakassering av enkeltpersoner i "TradeChat" er heller ikke tilatt og vil resultere i en offisiell advarsel og etter 3 Advasler vil du bli utestengt.
11b) Å hele tiden spørre andre spillere på serveren om klær/våpen/annet utstyr kan bli klassifisert som Trakkasering, dersom du blir bedt av en GM/GS som å stoppe og du ikke retter deg etter oppfordringen resulterer dette i en 24 timers utestengelse fra serveren.

GM'ene på denne servern har ikke tilatelse til å gi ut klær/våpen/annet uten administrators tilatelse, så ikke spør om dette, 1ste gang vil du få en advarsel, dersom du fortsetter fører det til utestengelse i 24 timer.

GMs/GSs har ikke plikt til å hjelpe deg og komme opp i level, men de har lov dersom dette er noe de ønsker å gjøre, men du skal aldri spørre en GM/GS direkte om hjelp til lvl'e da deres hovedoppgave er å være tilgjengelig for å svare på spørsmål og andre henvendelser i spillet, så vær vennlig å vis respekt dersom de plutselig må forlate deg under en plvl.

Å være respektløs ovenfor en av de ansatte på servern er ikke under noen omstendighet tilatt, og fører til umiddelbar utestengelse.

PERSONLIGE SAMHANDLINGER

Forfølgelse eller fortsettende trakassering av en annen spiller, resulterer i permanent utestengelse.

Ansatte skal ikke være respektløse over for andre medlemmer av serveren. og skal oppføre seg profesjonelt.

Ansatte har ikke lov å true med utestengelse eller lignende, med mindre de har tatt deg i å bryte en av reglene nevnt i denne posten.

Game Masterene har ikke lov til å behandle spillere forskjellig, uavhengig av om de kjenner deg eller ikke, så ikke forvent særbehandlig bare fordi du kjenner dem.

GM kan ikke være ute i pvp (player vs player) soner og drepe spillere med mindre det er en GM fra den andre siden tilstede.

Game Masters [GM]'s kan ikke gjennømføre ekstra aktiviteter utenom det normale uten at det er en GM fra den andre siden tilstede.

Sist men ikke mist, du skal ikke promotere, snakke om eller navngi andre private servere hverken her på forumet eller inne i spillet.
Dersom du gjør dette og det blir oppdaget må du belage deg på finne deg en annen server å spille på.

_________________
The imprint you left in my heart is fatal...
I miss you so much .Scar[WarLord] Crying or Very sad
avatar
[GM]FatalScars
Head Fury [GM]

Posts : 6
Join date : 2012-08-06
Location : In Heaven

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum