Similar topics
  GRB SUX? We Need New Grb!!!

  Mon Jul 30, 2012 10:52 am by russell0659

  GRB has become so boring, and with the know cheats and exploits is by no means fair.

  I propose i completely redo GRB with Harder Mobs and more GRB Points. Maybe even A Quest that gives GRB Points. Some Rare Items that only drop in GRB. And Some more Guild Stuff.


  What you think? Tell Me Here!

  Comments: 0

  Staff OnLine

  Sat Jul 07, 2012 6:53 pm by russell0659
  Comments: 0


  Pravila za "Last Man Standing"

  Go down

  Pravila za "Last Man Standing"

  Post  [GS]Mr.Saj on Sat Sep 22, 2012 2:24 pm

  Sa eventom “Last Man Standing” zapoceti cemo sto prije. Runde ce se odvijati svakih sat vremena, igrac koji posljednji ostane na nogama, koji sve pobijedi ima tag. Igraca sa tagom moze izazvati bilo koji igrac njegove klase.
  Osoba sa tagom mora ostati u igri dok god ima tag inace ga gubi. GM/GS mora svjedociti svakoj borbi. Sve borbe moraju biti unutar klasa. Ranger protiv Rangera, Assasin protiv Assasina. GS se mora pridrzavati pravila eventa.
  Ako ste se tek ulogirali u igru recite u trade chatu da trazite najboljega iz svoje klase kako bi mu isprasili tur . Na taj nacin mozete dobiti tag I zadrzati ga dok god se ne odlogirate ili vas netko pobijedi I tako vam ga oduzme.
  Osoba koja ima tag mora prihvatiti izazov (borbu). Ako 3 puta odbije ili ne odgovori na izazov, automatski gubi borbu I izazivac osvaja tag.
  Jedino pravilo je da se pridrzavate pravila SK-a. Trcite, udarajte, bjezite, radite sto god hocete, sve je fer borba. Jedino pravilo je da se ne predajete I pobjedite kako god umijete.
  NOVO!!!
  GS/GM koji je trenutno online moze dati tag igracu koji ga je osvojio. Najjaci igraci jedne klase koji su online u to vrijeme imati ce tag 
  U petak, igrac koji drzi tag, prvom prilikom dobiti ce set lv80, lapisie I enchant iteme.
  Neka najbolji pobijedi Smile
  avatar
  [GS]Mr.Saj

  Posts : 9
  Join date : 2012-01-26

  Back to top Go down

  Back to top

  - Similar topics

   
  Permissions in this forum:
  You cannot reply to topics in this forum